mandag 24. oktober 2011

ROSA SLØYFE Anonyme Scrappere

 Her er mitt bidrag til Anonyme Scrappere Rosa Sløyfe.Lag noe i rosa !
Brun Bazzill. Curio-Victoria. Panduro Hobby-Rosa m.kroner. Stempler: Sugar Nellie- Untamed. North Star Stamps. En liten hilsen. Stempelglede: Magi (inne i kortet).Klokkene: The Crafters Workshop- Template som er farget med ProMarker, det har jeg farget stempelet med også. Klokken i det høyre hjørnet: Teresa Collins-Clocks Die Cut Charms.
Joy Craft Decorative Pearls. Blomster, brad, bånd, div.perler i reagensglass. Sommerfuglperle. Scrappers Flos. Adirondack Acrylics Paint dabber- Snow Cap. Spellbinder Nestabilily Scallop (inne i kortet og rundt stempeltrykket.

Her skulle det og linkes til Rosa Sløyfe aksjonen i mitt distrikt. Alle har vi noen som er berørt. Har selv nære venner som har opplevd brystkreft. Alle må være med å støtte denne aksjonen.
2 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen, bra du blir litt fristet, hihi. Gjett om jeg har gledet meg til å få brukt disse vintermotivene da, de er jo faktisk noen av de vakreste jeg har sett. Kunne ikke begynne å lage noe av dem midt på sommeren akkurat, så det var gøy å endelig kunne vise fram mine to små yndlingsvinterbilder =)
  Kortet du viser her var flott og rosa! Er det sukkertøy eller små perler du har oppi det glasset?? Jeg har desverre flere venninner som har vært igjennom brystkreftmarerittet, det har heldigvis gått bra med to av dem. Skummel sykdom!!

  SvarSlett
 2. Flott kort, hærlig med den sarte jenta. Sømmen var det lille ekstra!
  Tusen takk for at du er med å støtter rosa sløyfe aksjonen inne hos anonyme scrappere.
  Marit

  SvarSlett