lørdag 1. september 2012

Blomsteroppsats...

Hei mine bloggvenner!! Her kommer et prosjekt som jeg gjerne vil vise fram. Etter inspirasjon fra siste Inzpira- der en viste alle sine blomster dandert vakkert på et fat, blei jeg skikkelig inspirert!! Har prøvd med forskjellig oppbevaring, og aldri vært fornøyd. Nå kan jeg se hva jeg har !! Alle de flate blomstene ligger fremdeles i en boks. Men her kan jeg velge ut fra fatet og se hva jeg har, uten leiting!! Takk til Fargeriket i Sauda som ga meg et supergodt tilbud på dette fatet. Det er litt avskallet og temmelig skeivt, men det spiller ingen rolle til dette bruk! I bladet hadde hun pynta fatet med washi tape. Det ville ikke jeg siden fatet var nytt og hvitt.
Se hvor forskjellig uttrykk bildene har, den ene dagen sol og andre dagen overskya!
God helg til dere alle !!

3 kommentarer:

 1. Har visst gått glipp av de siste innleggene dine jeg. Så fine kort og en flott eske du har lagd og dette fatet med blomster var en god idè. Slikt har jeg ikke plass til, hadde nok kommet til å sende det i gulvet med et brak :)

  Angående hestene, så har de ikke spist annet enn gress, heldigvis. Jan håpte han skulle slippe plenklipping på en stund, haha...
  Håper det er eierne som var her for litt siden og at de nå er fraktet hjem igjen. De skal ikke være her, nei.
  God helg, klem :)

  SvarSlett
 2. Stilig Anne...
  Jeg tror faktisk at jeg har litt for mange blomster til å få de på et sånn fat.
  Med idèen var kjempegod den.....

  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 3. Sånn fat ønsker jeg meg også!
  Kjempekoselig

  Klem fra meg

  SvarSlett