tirsdag 21. oktober 2014

Postkort

Her er mitt bidrag til fargeutfordringen til Sketchy Colors # 230. De ønsker fargene oransje og lilla.
For meg IKKE vakkert i sammen, men likte jo det designerene inne på utfordringen hadde laget..!!
Pyttsann, dette kortet er i allefall helt fritt for tyll og dotter, så det så !
Hvit bazill som base og papirer fra Studio Light. Der jeg ikke har rette fargen, har jeg brukt Pro og FlexMarkers til å fixe på det!! Lillafargen denne gangen. Motivet fra Santoro er også fargelang med det samme, pluss litt stempling på mønsterpapir, som hatten månen og stjernene som er klippet ut og limt på. Der det står POSTKORT under motivet, er et postkort fra Salige Lavendel..!! Den søte rammen har jeg fått av Guris kort og litt til (vi har skrappekvelder sammen!). Takk til henne. Gratulerer er fra Wycianka, ellers litt halvkrystaller et lite hjerte og løknetting..
Ellers rufsing av kanter farget med distress ink, maskinsøm. Fargemessig, er ikke dette kortet i min komfortsone, men kan muligens appelere til andre..:)
5 kommentarer:

 1. Tøft og ungdommelig kort! Så flott bruk av ramma som eg ennå ikkje hat fått til å bruke. Glømte å takke for "lån" av tekst. Kommer til å låne den seinare også :)

  SvarSlett
 2. så nydelig motiv , tøft og røft med de fargene sammen , oppsettet er bare herlig, klem Synnøve

  SvarSlett
 3. Stilig og røft kort med et herlig motiv. Likte godt den røffe stilen på kortet, synes fargene ble kjempe tøffe sammen. Takk for at du deltar hos Sketchy Colors, lykke til.
  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Det var et flott kort. Likte motivet (det stempelet har jeg også) ;)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett