onsdag 14. januar 2015

Teddyen min..

Her har jeg klipt, fargelagt og limt sammen et kort til Promarkercallenge week 279 som vil se Teddy Bears i sin utfordring.
Kortet er 14x15cm og har blå/grå bazzill som base.
Så er det et ark imellom som er ukjent og det øverste mønsterpapiret er fra Riddersholmdesign.Tailgate Marked, nydelig papir.
Motivet et et Wellington clear stamp. Fargelegging med Pro og FlexMarkers.
Denne bamsen har jeg brukt mange ganger. Utfordringen her er å male stolen så den ser ut som en ekte skinn eller plysj stol! Teksten inni er fra samme clearstamp settet. Er anvendelig til både fødselsdag og kanskje konfirmasjon gutt. Forresten, det er vel ikke så atraktivt med en bamse på kortet til en konfirmant..hehe.
Time flies- tatt ut på word..og selvsagt min elskede tyll og dotter har jeg også fått plass til !
Bak skrivefeltet i kortet er det plass til en pengeseddel.
Kan forresten få utløp for min frustrasjon her..: Jeg finner ikke nettbutikker i Norge som fører FlexMarkers penner. I så fall er det jo vanskelig å opprettholde fargeleggingen og gleden når en ikke får fornyet sine penner..vet noen om det er helt "ut" med fargeleggingen med disse og ProMarkers ?

3 kommentarer:

 1. This is gorgeous, I love the image, fabulous colouring and wonderful detailing.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  SvarSlett
 2. Lekkert kort. Likte godt det røffe papiret til det søte motivet. Og sjølvsagt tyllpynten :)

  SvarSlett
 3. Beautiful card Anne and such a cute teddy! Love the detail on your card especially the netting bow! Thanks for joining in with out teddy challenge at Passion for Promarkers :) Donna ♥ x

  SvarSlett