fredag 4. november 2011

Husket du på Kort o Mania

Mitt bidrag nr 2 til Kort o Mania 50 Cleam and simple.
Kartong. Basic Grey -Curio. Whipper Snapper stempel- Good News Puppy. Fargelagt med ProMarkers. Tag: Magnolia. Prima: Tiny Alphabet Stickers. Hjørnene er en spellbinders scallop sirkel delt i 4 og embosset i CuttelBug Provo Craft. Påført gullfarget blekk. Brad og bånd.Post it blokk. Under den er det tag du kan skrive på og mitt navn og samme pote som i forrige.
Glemte koblingen til Kort o Mania på det forrige innlegget.
Glemte å skrive det på huskelisten...
Klem fra Anne til de som tar seg tid å kikke innom! Settes umåtelig stor pris på dere!!
Ser at jeg har fått annerkjennelse for lysposen. Desverre er jeg så uerfaren at jeg ikke får til å lagre Kort O Mania sin "Label" på sidebloggen min...


10 kommentarer:

 1. Knallfine blokker du har lagd. Likte godt motivet på denne :)
  klem :)

  SvarSlett
 2. Så kreativ du er for tida :) Herlig stempel på den siste "boka".

  SvarSlett
 3. Oj oj, så nydelig dette var! Likte spesielt godt den bakgrunnen, er så glad i bakgrunner som ser ut som gammeldags tapet. Du lager så mye pent. Og ang. God tur til oslo på kurs!! =)

  SvarSlett
 4. Flotte blokker! -Enig med Guri -Kreativ!
  Digga hunden:))
  Lørdagsklem fra mæ:)

  SvarSlett
 5. Så stilig denne var! Det er alltid like koselig å titte innom hos deg :) Jeg har vært på Bikuben i dag i Strømmen og handlet inn, nå er det julekort og annen papirmoro på gang :) Klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Yess -har snopa litt hos Salige Lavendel -såå masse fint der!!
  Ha en super søndag videre:)
  Klem T

  SvarSlett
 7. Skikkelig stilig!!
  Hvis jeg hadde hatt slik hadde jeg ihvertfall ikke glemt avisen ;-)

  SvarSlett
 8. der var det en til av de flotte bøkene, den hunden var jo bare så herlig artig da :D :D
  takk for enda et flott bidrag til vår utfordring!
  klem linda s l

  SvarSlett
 9. Hei på deg Eddie!:) Såå mye fint du lager da!! Jeg har vært her før, men det er en stund siden, og jeg ser jo at du har skikkelig sansen og har havnet på riktig "hobbyhylle";)
  Jeg trodde du var med på Candy'en min jeg, men du er jo ikke det jo!:(. Jeg vil i hvertfall få takke såå masse for alle de koselige, oppmuntrende kommentarene du har lagt igjen hos meg, og jeg setter umåtelig pris på hver eneste en, skal du vite!:)
  Ønsker deg en strålende dag♥
  Go'klem fra Ellen

  SvarSlett
 10. Hei igjen Anne Eddie!:)

  Kan du være snill å sende meg adr. din, for du vant en liten suprice på Candy'en min!;) Bare en liten oppmerksomhet, fordi du alltid er såå snill og raus med kommentarene dine, og jeg vil sende deg en liten overrasskelse for å vise at jeg så inderlig setter pris på hver og en av dem!!:) Så synd du ikke får til dette m andre innlegg da, for jeg har sett et par ganger nå at du har blitt valgt som Top.ett eller annet♥, og det er så fortjent..for du ER skikkelig dyktig!! Om du vil kan jeg godt skrive en noe detaljert beskrivelse for deg, om hvordan du evt. legger inn noen småting!?:) Bare hyggelig å kunne hjelpe omm du vil, og jeg var like "grønn" som deg for 1,5 år siden, hihi.
  Ønsker deg en super fredda videre!;))
  go'klem fra Ellen

  SvarSlett