søndag 20. november 2011

KortOmania utfordring 51

Kort o mania utfordring 51. Lag/dekorer en gavepose!
Mit bidrag er denne posen som er fylt med adventsgaver tiol mitt barnebarn Villemo. Jeg har hatt den ferdig så lenge at jeg har rotet bort listen med produktbeskrivelser.Stempelet er Marianne Design. Tagene er Magnolias. Det rosa rutete papiret er Magnolia.

4 kommentarer:

 1. Så nydelig denne posen ble, herlige farger, og så flott pyntet. likte godt de runde tags'ene med tall på. tusen takk for ditt bidrag til Kort 'o' Mania. klem Jeanette :)

  SvarSlett
 2. Så masse spennende detaljer!! Og det så ikke mindre spennende ut det som er oppi posen heller...Ang. strykemerkene så er det litt forsinkelser i produksjonen fordi min leverandør ikke kunne levere oss riktig merke på arkene. Men regner med at vi kanskje får det vi skal ha i morgen - håper iallefall det!! Jeg skal gi deg beskjed hvis vi må vente enda en dag eller to til. Hvis du vil ha med flere av dem i denne forsendelsen kan du bare si ifra, så ordner vi det. Håper jeg får se bilder av putene du har planer om å lage da, kanskje jeg får noen ideer til mine egne puter. Har nemlig puteplaner jeg også med de samme strykemerkene som du har bestilt =)

  SvarSlett
 3. Utrolig fin adventskalenderpose. Sikkert et henrykt barnebarn som får denne. Masse deltaljer. Likete snøen på bokstavene :) Tusen takk for at du deltar hos Kort O Mania. Hilsen Kirsten

  SvarSlett
 4. genial! :D likte ideen om at hun må dra i snorene for å finne fram til riktig pakke :D slik jeg ser det i hvertfall :D :D plass besparende og stilig. herlig dekorert og flotte farger :D
  takk for at du deltok på kort o mania sin utfordring!
  klem fra linda s l

  SvarSlett