mandag 3. november 2014

Go bok...

Her har jeg laget en "bok", med permer og papirposer inni. Utenpå pyntet med en ugle farget med adirondack alcohol ink.  Ellers stempler # kort og godt. Innholdet er eventyrsjokolader som passet perfekt når posen ble delt i to med en søm. Flaxlodd og penger i den to av de andre lommene. Prøver meg på utfordringen til Nordsalten Hobbyklubb som har en utfording -til gutt/mann. Denne "gode "boka" skal min sønn som fyller 35 få på sin fødselsdag ! Sjølsagt med noen gode ord på kjøpet og!

 Esken er laget selv med kartong fra TH idea-ology paper stash. Vætet og farget med distress ink så de blanke feltene kommer frem. Ellers rub on bokstaver og det svarte "snakke"chipboard, har jeg fått med et blad engang. Litt tekst skrevet på word også. Har og brukt stencils med gesso og litt dotter og charms, hyssing og en kvist fra naturen..maskinsøm.Lalaland hjørnedies..

7 kommentarer:

 1. Sjå der er boka ferdig, ja. Og eg som er så heldig å har sett boka "live", må innrømme at det var ei veeeeldig spennande bok :) Eit lite kunstverk du har laga her!

  SvarSlett
 2. Wow så vakker bok , kjempefine detaljer. Jeg ser og ser , og blir inspirert, klem Synnøve

  SvarSlett
 3. Så fantastisk flott bok til en utrolig heldig 35 åring!

  Du er så kreativ og flink og jeg er blitt helt avhengig av besøk i bloggen din for spennende inspirasjon

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Tusen takk for besøk på bloggen min. Eg må berre seie at du har laga nokre utruleg flotte kreasjonar i det siste. Denne er jo mesterleg, men både kortet i lilla/oransje og det med tyll på var knallfine. Likar stilen din :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Denne var utrolig lekker! Masse flotte detaljer å se på! :)
  Tusen takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb.

  SvarSlett
 6. Flott og gjennomført bok-prosjekt. Takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb. Klem fra Rita

  SvarSlett
 7. Je jeg må jo si det at boka var såååå kul i virkeligheten....
  DEN ER et kunsverk....
  Lekkert Anne.....

  Klem fra Kaia

  SvarSlett